نخستین جلد مجله حدیث‌پژوهی دانشگاه کاشان منتشر شد

۱۴ مرداد ۱۳۸۸ | ۱۶:۰۸ کد : ۸۰۰ اخبار دانشگاه

نخستین شماره مجله حدیث‌پژوهی دانشگاه کاشان چاپ و منتشر شد.

مدیر مسئول این مجله گفت: این مجله به صورت دوفصلنامه و با استیلر علمی ـ پژوهشی منتشر می‌شود.

دکتر محسن قاسم‌پور افزود: بررسی و ارزیابی حدیث کمیت قرآن در کتاب کافی، اجتهاد در تفسیر روایی نورالثقلین، بررسی و ارزیابی دو اصطلاح «مقارِب الحدیث» و «مقارًب الحدیث»، بازخوانی حدیث اقتدا و اهتدا، انواع وجایگاه روایات بیانگر مکی و مدنی در تفسیر قرآن از جمله مقالات ارائه شده در این مجله است.

وی، بازخوانی نارسایی اضطراب حدیث، حکم و چگونگی تعامل با آن، جایگاه گوینده در اعتبار گفتار از دیدگاه احادیث و درآمدی در نقد ترجمه‌های کنایاتی از نهج‌البلاغه از دیگر مقالات ارائه شده در این مجله ذکر کرد.

دکتر قاسم‌پور، هدف از انتشار این مجله را ضرورت پرداختن به مطالعات و پژوهش‌های حدیثی و ظرفیت بالای علمی اساتید و محققان و ارتقاء سطح علمی اساتید در این حوزه دانست.

به گفته وی، مجله حدیث‌پژوهی بر اساس تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه‌های اراک، اصفهان، تربیت مدرس، الزهرا، قم، مازندران و یزد انتشار می‌یابد.

حدیث پژوهان می‌توانند مقالات خود را به نشانی دفتر مجله حدیث‌پژوهی واقع در دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان ارسال نمایند و یا با تلفن 5912717-0361 تماس بگیرند.

همچنین متن کامل نخستین شماره مجله در سایت دانشگاه به نشانی www.kashanu.ac.ir موجود می‌باشد.