بیش از ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات توسط صندوق رفاه دانشجویان به دانشجویان دانشگاه کاشان پرداخت شد

۲۶ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۶ کد : ۷۹۸۶ اخبار دانشگاه

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: صندوق رفاه دانشجویان مبلغ 50 میلیارد و 76 میلیون و 294 هزار و 300 ریال تسهیلات در نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 96-95 به دانشجویان این دانشگاه وام پرداخت نموده است.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده اظهار داشت: این وام ها در قالب وام های تحصیلی، مسکن، ضروری، عتبات، حج، موارد خاص، ضروری ویژه،ازدواج، شهریه، دانشجویان دکتری، تغذیه، و وام بنیاد علوی به پنج هزار و 221 دانشجو داده شده است.

وی به پرداخت  8 میلیارد و 849 میلیون و 112 هزار ریال وام تحصیلی به یک هزار و 684دانشجو اشاره کرد و افزود: حدود سه میلیارد و 119 میلیون و 300 هزار ریال نیز وام مسکن به 108 دانشجو طی این مدت پرداخت شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: همچنین با پیگیری اداره رفاه دانشجویی این دانشگاه، 10 میلیارد و 418 میلیون ریال به یک هزار و یازده نفر وام ضروری، عتبات،حج، موارد خاص و ضروری ویژه در سال تحصیلی 96-95 داده شد.

دکتر شیخ زاده به پرداخت یک میلیارد و 820 میلیون ریال تسهیلات ازدواج به 91 دانشجوی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: طی این مدت همچنین  هفت میلیارد و 440 میلیون ریال تسهیلات شهریه به 713 دانشجو پرداخت  شده است.

وی اظهار داشت: طی این مدت به 371 دانشجوی دکترای این دانشگاه نیز مبلغ 13 میلیارد و 545 میلیون ریال وام ویژه دکتری پرداخت شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان به پرداخت یک میلیارد و 98 میلیون و 73 هزار ریال وام تسهیلات تغذیه به 656 دانشجوی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: در این مدت 587 دانشجو هم مبلغ  سه میلیارد و 782 میلیون ریال  وام بنیاد علوی دریافت کرده اند.

دکتر شیخ زاده اظهار کرد: همچنین در نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 تعداد 70 دانشجو به مبلغ دو میلیارد و 940 میلیون ریال جهت دریافت وام به بانک توسعه تعاون ثبت و  معرفی گردید.

وی خاطر نشان کرد: در دوره مدیریت جدید صندوق رفاه دانشجویان طی چند سال گذشته، تحول و بهبود قابل توجهی در ارائه تسهیلات دانشجوئی صورت گرفته است که شایسته تقدیر است. همچنین تلاش همکاران اداره رفاه دانشجوئی دانشگاه کاشان به خاطر اطلاع رسانی و پیگیری به موقع جهت جذب این تسهیلات قابل ستایش بوده است.