ساختمان جدید دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان به بهره‌برداری می‌رسد

۱۲ مرداد ۱۳۸۸ | ۱۱:۱۸ کد : ۷۹۸ اخبار دانشگاه

مدیر فنی و طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان از بهره‌برداری دانشکده جدید مهندسی این دانشگاه در مهرماه سال جاری خبر داد.

مهندس حسین توفیقی با اعلام این مطلب گفت: این دانشکده با زیربنای پنج هزار و 500 مترمربع با 20 کلاس آموزشی در سه طبقه ساخته شده است.

وی اظهار داشت: برای ساخت این دانشکده سی و پنج میلیارد ریال از اعتبارات ملی و دولتی هزینه شده است.

مهندس توفیقی، یک سالن آمفی‌تئاتر با گنجایش 200 نفر، دو مرکز کامپیوتر، شش آزمایشگاه و اتاق‌های اساتید و اداری و سرویس‌های بهداشتی را از جمله امکانات موجود در این دانشکده ذکر کرد.

به گفته وی، برای سیستم سرمایش این دانشکده تأسیسات فن کوئیل، موتورخانه مرکزی و چیلر و برای سیستم گرمایش، دیگ‌های حرارتی در نظر گرفته شده است.

ایشان خاطرنشان کرد: عملیات ساخت دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان از سال 86 شروع و با اسکلت بتنی و نمای آجر، سنگ و کامپوزیت تا پایان شهریورماه تکمیل و در مهرماه سال تحصیلی 89-88 به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرفنی و طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان همچنین از بهره‌برداری سالن ورزشی در مهرماه سال جاری خبر داد و گفت: برای ساخت این مجموعه ورزشی با 500 مترمربع زیربنا، 700 میلیون ریال اعتبار صرف شده است.