شروع ثبت نام ازدواج دانشجویی

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۶ کد : ۷۹۶۶ اخبار دانشگاه
شروع ثبت نام ازدواج دانشجویی

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان از ثبت نام بیست و یکمین مرحله  ازدواج دانشجویی خبر داد.

حجت الاسلام عمورمضانزاده  گفت: دانشجویانی که تاریخ عقدشان از 95/7/1 تا 96/10/1 باشد می توانند دراین دوره ثبت نام نمایند.

وی افزود: زوج های دانشجوی واجد شرایط می توانند به سایت رسمی ستاد ازدواج به آدرس http://ezdevaj.nahad.ir مراجعه کرده و اطلاعات مربوط به خود را ثبت کنند.

وی به ثبت نام 500 زوج دانشجو در سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: دانشجویانی که به هر نحوی در سال های گذشته موفق به سفر مشهد مقدس و شرکت در جشن ازدواج دانشجویی نشده اند می توانند از تاریخ 96/10/14 تا 96/10/20 جهت تکمیل ثبت نام با در دست داشتن اصل مدارک به دفتر نهاد دانشگاه مراجعه و برای ثبت نام اقدام کنند.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان مهلت ثبت نام را تا بیستم دی ماه جاری ذکر کرد و افزود: دانشجویان جهت ثبت نام باید مدارک اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و کارت ملی زوجین  و اصل کارت دانشجویی را همراه داشته باشند.

فائزه اربابی ۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۰۱:۳۷
سلام ببخشید یه سوال داشتم یعنی منی که ترم اولیم و۱۸سالمه ازدواج کردم دوسال نمیتونم تویی این طرح شرکت کنم؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۸

باسلام. جواب سوالتون به ایمیلتون ارسال گردد. باتشکر