نفر در آزمون دکترای دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۲۴ تیر ۱۳۸۸ | ۱۵:۱۳ کد : ۷۹۴ اخبار دانشگاه

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: 54 دانشجو در آزمون دکترای این دانشگاه پذیرفته شدند.

دکتر علی قربان‌پور با اعلام این مطلب افزود: این تعداد افراد برگزیده برای انجام مراحل مصاحبه و گزینش معرفی شدند که حدود 50درصد آنها پذیرش می‌شوند.

وی، تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون دکترای دانشگاه کاشان را 152 نفر ذکر کرد و اظهار داشت: این افراد در 10 رشته و گرایش شرکت وانتخاب شدند.

به گفته وی، در رشته گرایش شیمی فیزیک 6 نفر، شیمی معدنی 6 نفر، شیمی آلی 15 نفر، شیمی تجزیه 6 نفر، ریاضی جبر 4 نفر، فیزیک نظری 1 نفر، فیزیک اتمی مولکولی (پلاسما) 1 نفر، فیزیک هسته‌ای 2 نفر، فیزیک حالت جامد 3 نفر و مهندسی مکانیک طراحی کاربردی 10 نفر پذیرفته شدند.

لازم به ذکر است آزمون دکترای دانشگاه کاشان از 16 تا 17 تیرماه در این دانشگاه برگزار شد و در حال حاضر بیش از 50 دانشجو در مقطع دکترا در دانشگاه کاشان به تحصیل مشغول هستند.