تقدیر از مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان

۲۴ تیر ۱۳۸۸ | ۱۵:۱۱ کد : ۷۹۳ اخبار دانشگاه

از مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان در بیستمین گردهمایی مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های کشور به عنوان یکی از مدیران نمونه کشور قدردانی شد.

جواد نخی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان گفت: در نشست مشترک مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های کشور و معاونین فرهنگی بنیاد شهید استان‌ها که در اصفهان برگزار شد از بین 70 مرکز آموزش عالی، مدیران امور دانشجویان شاهد هشت دانشگاه به عنوان نمونه معرفی شدند.

وی، عملکرد مثبت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان در سال 87 و برگزاری یادواره شهدای دانشجو و همت وتلاش مسئولان دانشگاه و فعالیت‌های دانشجویان شاهد این دانشگاه را از جمله ملاک‌های انتخاب دانشگاه کاشان به عنوان نمونه ذکر کرد.

شایان ذکر است در دانشگاه کاشان بیش از 250 دانشجوی شاهد و ایثارگر به تحصیل مشغول هستند.