کنگره کشوری بزرگداشت شهید سردار فارسی در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۰۴ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۱ کد : ۷۸۹۷ اخبار دانشگاه

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری  کنگره کشوری  بزرگداشت  شهید شاخص بسیج کارمندان کشور در سال ۹۶ سردار فارسی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسین ستار افزود: این برنامه با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان در تاریخ ۲۱ دیماه با حضور شخصیت های کشوری در دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد.

جهادگر شهید حاج علی فارسی در سال ۱۳۳۱ در کاشان به دنیا آمد.

پس از اخذ فوق دیپلم از دانشگاه تهران با همه وجود به خدمت انقلاب اسلامی در آمد و به همراه چند تن از همسنگرانش، جهاد سازندگی کاشان را بنیان نهاد. با آغاز جنگ تحمیلی در رأس جهاد گران به جبهه جنگ شتافت و در تدارکات گروه شهید علم الهدی هویزه نقش مهمی را بر عهده گرفت. با مدیریت قوی که داشت به عضویت شورای جهاد سازندگی استان درآمد و به عنوان فرمانده پشتیبانی و لشکر مهندسی رزمی جنگ استان اصفهان تا لحظه شهادت در جبهه جنگ و کلیه عملیاتها حضور فعالی داشت. این فرمانده بزرگ سرانجام در تاریخ 65/10/25 در منطقه شلمچه در عملیات کربلای ۵ به لقای معبودش رسید.