کنفرانس بین المللی معماری و ریاضیات دانشگاه کاشان پایان یافت

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۵ کد : ۷۸۲۰ اخبار دانشگاه

کنفرانس بین المللی معماری و ریاضیات دانشگاه کاشان با آیین تجلیل از برگزارکنندگان این کنفرانس طی مراسمی برگزار شد.

دبیر اجرایی این کنفرانس در مراسم اختتامیه چگونگی ترکیب و آمیخته شدن بین معماری و ریاضی را هدف از برگزاری این کنفرانس عنوان کرد و گفت: در این کنفرانس سعی شد تا با دعوت از محققان خارجی بتوان از تجربیات این افراد برجسته در حوزه معماری و ریاضی استفاده کرد و با تبادل تجربیات اندیشمدان و هم‌اندیشی علمی پژوهشگران ملی و بین‌المللی  مختلف بتوان زمینه‌های پژوهش در حوزه‌های بین رشته‌ای را تقویت کرد.

دکتر دیواندری از حمایت و پشتیبانی ریاست دانشگاه و اساتید دانشکده های معماری و ریاضی این دانشگاه و شرکت های تولیدی در برگزاری این کنفرانس قدردانی کرد و افزود : از زمان فراخوان برگزاری این کنفرانس افراد محقق و اندیشمند بین رشته ای را در اقصی نقاط جهان پیدا کردیم.

وی با قدردانی از حوزه فناوری معماری دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: تجلی معماری در حوزه  تکنولوژی و فناوری معماری است.

دکتر دیواندری ارتباط با دانشگاه های خارجی و انعقاد چند تفاهم نامه را از برکات این کنفرانس بیان کرد و اظهار امیدواری کرد: تا با برگزاری این کنفرانس بتوان زمینه های رشد و تعالی علوم را شاهد بود.

در این مراسم از دبیران و اعضای هیات اجرایی کنفرانس و حامیان برگزاری این کنفرانس تجلیل شد.

کنفرانس بین المللی معماری و ریاضیات از بیست و ششم تا بیست و هفتم آذرماه جاری با حضور محققان و اندیشمندان ملی و بین المللی در دانشگاه کاشان ادامه داشت.