استاد دانشگاه شهید بهشتی: ریاضیات مبنای همه علوم است

۲۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۸ کد : ۷۸۰۷ اخبار دانشگاه

استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: ریاضیات مبنای اصلی همه علوم است و هیچ علمی بی نیاز از ریاضی نیست.

دکتر هادی ندیمی در کنفرانس بین المللی معماری و ریاضیات در دانشگاه کاشان اظهار داشت: ریاضیات جنبه کیفیت دارد ویک وجهی از ریاضیات فهم جهان مادی است.

وی  افزود: اندازه ها، قدر هر پدیده ای را آشکار می سازد و اندازه همان ماهیت است و همه خصوصیات یک پدیده در اندازه و ماهیت رخ می نماید.

وی خاطر نشان کرد: ما اگر بخواهیم به حقیقت الهی بازگشت  داشته باشیم راهی جز پرداختن به فهم اندازه ها و علم ریاضی نداریم.

استاد دانشگاه شهید بهشتی افزود: هدف خلقت انسان فهم است و خداوند انسان را آفریده تا بفهمد و این فهم در گرو تحقیق است که باید به حقیقت عالم و هستی پی بریم.

کفرانس بین المللی معماری و ریاضی با حضور محققان و اندیشمندان داخلی و کشورهای آمریکا، مجارستان، لیتوانی، فرانسه و کرواسی از بیست و ششم تا بیست و هفتم آذر در دانشگاه کاشان برگزار شد.

برگزاری کارگاه ها و پنل های تخصصی از دیگر برنامه های این کنفرانس دو روزه است.

فایل برنامه های کنفرانس معماری و ریاضیات