پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت ۲۷ آذر سالروز وحدت حوزه و دانشگاه

۲۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۳ کد : ۷۷۹۸ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت ۲۷ آذر سالروز وحدت حوزه و دانشگاه

روز تقویمی 27 آذر، سالروز شهادت حجت‌الله اسلام دکتر مفتح که به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده فرصت خوبی برای یادکرد رسالت‌های حوزه و دانشگاه به ویژه آرمان‌ها و کارکردهای مشترک آنهاست.

واقعیت این است که این دو نهاد علمی و دینی که تضمین کننده تعالی و ارتقای جامعه در زمینه‌های اخلاقی، علمی وتوسعه‌ای هستند در کنار یکدیگر و با تعاملی هدفمند می‌توانند کشتی کشور را به ساحل موفقیت و پیشرفت برسانند.

حوزه رکن رکین دینداری و اخلاق‌محوری در جامعه و دانشگاه ضامن ترقی و تکامل جامعه است. بحمدالله در چهار دهه اخیر گام‌های مؤثری در تعریف پژوهشکده‌های مشترک حوزوی ـ دانشگاهی برداشته شده و حضور متقابل اساتید حوزه و دانشگاه در این دو مرکز این تعامل و پیوند را جنبه عملیاتی بخشیده است.

به هر روی این دو مرکز علمی، تجربه‌های گرانسنگی دارند که با همپوشانی و همگرایی می‌توانند در انجام مسئولیت‌های خطیری که به عهده دارند مکمل یکدیگر باشد.

دکتر عباس زراعت