رقابت ۵۲۱۴ داوطلب کاشانی در آزمون سراسری امسال

۰۱ تیر ۱۳۸۸ | ۱۷:۰۶ کد : ۷۷۴ اخبار دانشگاه

نماینده تام‌الاختیار دانشگاه کاشان در آزمون سراسری سال 1388 گفت: پنج هزار و 214 داوطلب از این شهرستان در آزمون سراسری امسال به رقابت می‌پردازند.

دکتر امیرحسین رسول‌نیا افزود: سه هزار و 171 نفر از این تعداد زن و دو هزار و 43 نفر مرد هستند.

به گفته وی، این داوطلبان در پنج رشتة ریاضی فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان خارجی شرکت دارند.

معاون آموزشی دانشگاه کاشان اظهار داشت: برای آزمون سراسری امسال در رشتة ریاضی فنی یک هزار و 204 نفر (469 زن، 735 مرد)، علوم تجربی 1540 نفر (1102 زن، 438 مرد)، علوم انسانی 1683 نفر (1046 زن، 637 مرد)، هنر 211 نفر (131زن، 80 مرد) و رشته زبان خارجه 576 نفر (423 زن و 153 مرد) ثبت‌نام کرده‌اند.

دکتر رسول‌نیا افزود: داوطلبان می‌توانند کارت آزمون سراسری خود را از طریق اینترنت از اول تیرماه تا روز قبل از آزمون دریافت کنند و در صورت مشکل به باجه رفع نقص سازمان سنجش در دانشگاه کاشان مراجعه و مشکل کارت را رفع کنند.

به گفته وی، آزمون سراسری سال 88 در روزهای پنجشنبه تا شنبه (چهارم تا ششم تیرماه) در ساختمان مرکزی و دانشکده علوم (حوزه خواهران) و ساختمان مرحوم دکتر اسلامی دانشگاه کاشان (حوزه برادران) برگزار می‌شود.

صبح پنجشنبه داوطلبان رشتة علوم ریاضی، بعد از ظهر پنجشنبه رشته هنر، صبح جمعه پنجم تیرماه داوطلبان رشته علوم تجربی و بعد از ظهر پنجشنبه زبان خارجی و شنبه ششم تیرماه داوطلبان رشته علوم انسانی در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

گفتنی در آزمون سراسری سال گذشته 5501 نفر داوطلب از این شهرستان شرکت کردند.