دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌بندی گرین‌متریک ۲۰۱۷

۲۲ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۲ کد : ۷۷۱۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌بندی گرین‌متریک  ۲۰۱۷ با کسب 5619 امتیاز ، رتبه دوم کشور و رتبه 109 جهان را کسب نمود.

رتبه بندی جهانی دانشگاهی گرین متریک توسط دانشگاه دولتی اندونزی انجام می شود، این رتبه بندی باهدف ارائه چشم انداز جامع از شرایط و سیاست های مرتبط با محیط زیست وتوسعه پایدار در دانشگاه های کشورهای مختلف راه اندازی شده است و از شش شاخص کلیدی "محیط زیست و زیرساخت" ، "انرژی وتحقیقات اقلیمی" ، "مدیریت پسماند" ، "آب" ، "حمل ونقل"، "آموزش"  برای رتبه بندی مؤسسه ها استفاده می کند.

گرین متریک ابزاری برای جلب توجه مدیران و سیاست گذاران در محیط های دانشگاهی فراهم آورده و سالانه بیش از ده هزار مؤسسه توسط این نظام رتبه بندی ارزیابی میشود که فهرست پانصد مؤسسه برتر بر روی سایت http://greenmetric.ui.ac.id/overall-ranking-2017 منتشر می  شود.

دانشگاه کاشان در مهر 1396 برای نخستین بار در سامانه نظام رتبه بندی گرین متریک ثبت نام کرد و پس از بارگذاری اطلاعات مرحله اول ،  مستندات دقیق و اطلاعات لازم را در سامانه این نظام رتبه بندی بارگذاری کرد.

نتایج ارزیابی رتبه بندی گرین متریک در تاریخ 11 دسامبر (20 آذر) اعلام شد در دانشگاه کاشان موفق به کسب 5619 امتیاز ، رتبه دوم کشور و رتبه 109 جهان شد.