مسابقه کتبی:حماسه جاوید

۱۷ دی ۱۳۸۴ | ۱۷:۴۲ کد : ۷۷ اخبار دانشگاه
زمان: ۱۵/۱۱/۸۴ ساعت ۱۴ مکان: کلاس ۱۴ دانشکده علوم مسابقه به صورت کتبی و حضوری برگزار خواهد شد. کتاب مذکور در روابط عمومی موجود می باشد. خانواده همکاران شامل همسر و فرزندان می باشد. فرصت ثبت نام: از شنبه ۱۷/۱۰/۸۴ لغایت ۲۴/۱۰ با مراجعه به روابط عمومی جایزه ویژه برای ۱۵ نفر: یک کمک هزینه سفر به کربلا ۱۵۰۰۰۰۰ ریال ، یک کمک هزینه سفر به سوریه ۱۰۰۰۰۰۰ ریال ، یک کمک هزینه سفر به مشهد ۷۰۰۰۰۰ ریال، ۱۲ عدد ربع سکه بهار آزادی برای ۱۲ نفر. قابل توجه کارمندان گرامی: برابر توافق صورت گرفته با مدیریت محترم طرح و برنامه پیگیری لازم جهت صدور گواهینامه آموزشی برای شرکت در این آزمون در صورت کسب حد نصاب نمره صورت خواهد گرفت.

زمان: 15/11/84  ساعت 14

مکان: کلاس 14 دانشکده علوم

مسابقه به صورت کتبی و حضوری برگزار خواهد شد.

فرصت ثبت نام: از شنبه 17/10/84  لغایت 24/10 با مراجعه به روابط عمومی

جایزه ویژه برای 15 نفر:

یک کمک هزینه سفر به کربلا 1500000 ریال ، یک کمک هزینه سفر به سوریه 1000000 ریال ، یک کمک هزینه سفر به مشهد 700000 ریال، 12 عدد ربع سکه بهار آزادی برای 12 نفر.