پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز دانشجو

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۶ کد : ۷۶۷۵ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز دانشجو

16 آذر روز تقویمی دانشجو را خدمت جامعه دانشگاهی کشور به ویژه دانشجویان عزیز تبریک عرض می‌نمایم.

یقیناً در همه جوامع، دانشجویان به عنوان پرنشاط‌ترین، با انگیزه‌ترین و از تأثیرگذارترین گروه‌های مرجع اجتماعی در ترسیم خط مشی ترقی و تعالی یک ملت به شمار می‌آیند.

دانشجو رسالتی بزرگ به دوش دارد. پیشتازی و سرآمدی علمی و پویایی و پایایی فرهنگی و سیاسی هر کشور مرهون مشارکت این خیل عظیم فرهیخته است.

با تبریک این روز از آحاد دانشجویان گرانقدری که با ممارست و مجاهدت علمی، آموزشی ـ پژوهشی در سطح دانشگاهی، منطقه و بین‌المللی نام ایران اسلامی و دانشگاه کاشان را به عنوان یکی از پیشروترین و برجسته‌ترین مراکز آموزش عالی کشور بلند آوازه ساختند، تقدیر و تمجید می‌نمایم.

امید است همچنان با عزمی راسخ و مصمّم در راه تکامل فردی و اجتماعی تلاش کرده و بدانید که فردا از آن شماست.

کامیابی همه شما عزیزان دانشجو را از درگاه ایزد یکتا آرزو دارم.

دکتر عباس زراعت