دیداربا معولان جسمی- حرکتی کاشان در کاشانه مهر

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۳ کد : ۷۶۶۴ اخبار دانشگاه

به مناسبت روز جهانی معلولان جمعی از کارکنان دانشگاه کاشان با معلولان جسمی حرکتی موسسه نیکوکاری کاشانه مهر دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دانشگاه کاشان در این دیداراز معلولان به عنوان  "آیت الله" به معنی نشانه خدا نام برد و افزود: خداوند  این نشانه ها را در بین ما  قرار داده که بیشتر پی به قدرتش ببریم.

دکتر عباس زراعت با اشاره به اینکه ما جسمی و قالبی داریم و خداوند روح ما را در این قالب قرار داده است اظهار داشت: این جسم شاید نواقصی داشته باشد  ولی  این روح انسان است که  همیشه پایدار و ماندگار است.

وی با بیان اینکه جسم انسان هرمقدار که سختی بکشد روح کامل تر و سبک تر می شود خاطر نشان کرد: ما باید از افراد معلول درس مقاومت و ایستادگی بیاموزیم چرا  که  استعدادها و خلاقیت خود را به بهترین شکل  بروز می دهند.

دکتر زراعت یکی از رسالت های دانشگاه را کمک به جامعه در زمینه های مختلف  بیان کرد و افزود: دانشگاه کاشان آماده همکاری با افراد معلول است و سعی می کند زمینه رفع مشکلات معلولان را در سطح منطقه  فراهم سازد.

در این دیدار دانشگاهیان از کارگاه های قلم زنی، صنایع دستی، چرم بافی، گلسازی  و نقاشی معلولان بازدید کردند.