گشایش نخستین نمایشگاه معرفی صنایع مستقر در میز صنعت و هنر دانشگاه

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۰ کد : ۷۶۴۹ اخبار دانشگاه

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه کاشان گفت: همزمان با برگزاری همایش میز صنعت و هنر، نخستین نمایشگاه معرفی صنایع مستقر در میز و صنعت و هنر دانشگاه کاشان جنب درب ورودی دانشکده علوم پایه این دانشگاه گشایش یافت.

دکتر علیرضا فرجی اظهار داشت: در این نمایشگاه شرکت های هنری مجتمع دیجیتال، ساختمانی ابنیه، نوآوری تا تجارت، خانه هنر کیمیا، خانه سفال کاشان، استاد کاظمی وغیره و شرکت های فنی پارس پویش، تقطیران، آرشین، هامون نایزه، خانه صنعت، البرز ماشین، جهان صادرات، توری کاشان، برق مبتکر،  فولاد امیرکبیر و غیره ارائه شده است.

وی افزود: این نمایشگاه با هدف معرفی موضوعات تز دکترا و ارشد و پروژه های کارشناسی توسط صنایع، شناسایی دانشجویان علاقمند به همکاری با صنعت، استفاده از امکانات و تجربیات صنایع برای شرکت های تازه تاسیس، برگزاری استارت آپ، بازدیدهای علمی از صنایع، برگزاری دوره های عملی و تخصصی برای دانشجویان ارائه شده است.

همایش و نمایشگاه میز صنعت به همت مدیریت ارتباط با صنعت دانشگاه ایجاد شده است.