نشست صمیمی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه با تشکل ها و کانون های فرهنگی برگزار شد

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۷ کد : ۷۶۰۹ اخبار دانشگاه

نشست صمیمی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان با مسئولین و دبیران کانون ها و تشکل های فرهنگی سیاسی این دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی در جمع فعالین فرهنگی سیاسی دانشگاه ضمن تقدیر  از تلاش ها و فعالیت های دانشجویان فعال انقلابی دانشگاه بیان داشت: باید هر روز بر جمعیت دانشجویان انقلابی افزوده شود؛ برای این کار باید دو ویژگی  اخلاق و دادن اصالت به درس و مطالعه را در خود تقویت کنید.

در ادامه این نشست نمایندگان تشکل های بسیج، جامعه اسلامی، انجمن مستقل، هیئت و کانون های شهدا، نگاه سبز، عروج  و جنبش عدالت خواه انتقادات و پیشنهادات خود را برای بهبود عملکرد فرهنگی سیاسی دانشگاه بیان کردند.

لازم به ذکر است این نشست به همت واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، در امامزاده نورالهدی از نوادگان امام موسی بن جعفر(ع) برگزار شد.