پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت هفته بسیج

۰۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۳ کد : ۷۵۷۵ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت  هفته بسیج

هفته بسیج و سالروز صدور فرمان تاریخی و مدبرانه و انقلابی امام راحل برای شکل گیری بسیج مستضعفان را گرامی می داریم .
بسیج نماد همدلی و همراهی آحاد جامعه برای حرکت هماهنگ و عمومی در  انجام کارهای بزرگ و به ظاهر ناشدنی و ناممکن است که در هشت سال دفاع مقدس برکات و ثمرات فراوان آن عینیت یافت. بسیج یک شاخصه فرهنگی اسلامی است  که در همیشه و همه جا می تواند راهگشا و اثر بخش باشد . از جمله  روحیه بسیجی در تکاپوهای علمی و دانشگاهی عامل سربلندی  و پیشتازی است.
اما امسال ، این هفته مبارک با اعلام خبر خوش پیروزی رزمندگان و بسیجیان غیور در جبهه های نبرد با تفکر افراطی و وحشیانه داعش ، همراه شد که تقارنی پرمعنا و عبرت آمیز است.
به نوبه خود این هفته مبارک و این پیروزی شیرین را به محضر رهبر فرزانه انقلاب، رزمندگان سرافراز، خانواده شهدا وایثارگران، به  ویژه  خانواده شهدای مدافعان حرم و نماد بسیجیان جان برکف امروز سردار حاج قاسم سلیمانی و همه دانشگاهیان و مخصوصا خانواده بزرگ و پر شمار ایثارگران دانشگاه کاشان تبریک می گویم.
انشالله روحیه بسیجی و شعائر ماندگار و اخلاقی و اسلامی بسیج افزون از پیش در جامعه ما گسترش یابد.

دکتر عباس زراعت
رئیس دانشگاه کاشان