دانشگاه کاشان با بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه تفاهم‌نامه و همکاری امضاء کردند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۱:۳۱ کد : ۷۵۶ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان گفت: تفاهم‌نامه همکاری بین این دانشگاه با بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه امضاء شد.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد، با اشاره به اینکه نهج‌البلاغه یکی از گرانقدرترین منابع فرهنگ اسلامی است که باید با داشتن توان علمی خاص، همه ابعاد و زوایای آن را بررسی کرد تا به اعماق سخنان حضرت علی(ع) راه یافت افزود: این تفاهم‌نامه به منظور همفکری و همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری و استفاده مطلوب از توانایی‌های بنیاد نهج‌البلاغه و دانشگاه در جهت اجرای پروژه‌های پژوهشی و کاربردی به امضاء رسیده است.

وی اظهار داشت: بر این اساس عناوین پژوهشی پیشنهادی و یا توافق شده طرفین در اولویت قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه کاشان افزود: با امضاء این تفاهم‌نامه مقالات علمی حاصل از نتایج پروژه‌های پژوهشی مصوب با نام مشترک دانشگاه و بنیاد نهج‌البلاغه منتشر و مجوز همکاری‌های اعضای هیأت علمی و متخصصین برای همکاری در پروژه‌های پژوهشی صادر می‌شود.

این تفاهم‌نامه که در 7 ماده تنظیم شده به مدت پنج سال اعتبار دارد.