مدیر گروه معارف استاد دانشگاه کاشان، مدرس ممتاز منطقة ۴ دانشگاه‌های دولتی شد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۱:۲۶ کد : ۷۵۵ اخبار دانشگاه

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد اخوان مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه کاشان، به عنوان مدرس ممتاز گروه معارف منطقة 4 دانشگاه‌های دولتی برگزیده شد.

این استاد که دانش‌آموخته دکترای قرآن و حدیث دانشگاه قم است، طبق بررسی و نظرسنجی‌های انجام شده از سوی معاونت امور اساتید و دروس معارف اسلامی، از بین اساتید گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌های دولتی استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری استاد نمونه آموزشی و پژوهشی سال تحصیلی 87-86 معرفی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد اخوان، دروس معارف اسلامی را با روش‌های نوین و فن بیان برای دانشجویان آموزش و در زمینه‌های علمی پژوهشی حایز عناوینی برتر است.

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه کاشان تاکنون 20 مقاله پژوهشی که 2 مقاله آن علمی پژوهشی و بقیه علمی ترویجی و علمی مروری است در زمینه‌های معارف اسلامی، فلسفه، کلام و علوم قرآنی ارائه و چهار کتاب تألیف و یک کتاب دیگر هم در دست چاپ دارد.

بازنگری جامعة باز، فراگیری نقدی، اخلاق کانت ـ اخلاق اسلامی، نماز در قرآن از کتاب‌های تألیف شده ایشان و کتاب قرآن در قرآن هم در دست چاپ و به زودی منتشر می‌شود.