دانشجوی دکترای قرآن و حدیث دانشگاه کاشان رتبه اول مسابقات ملی قرآنی را کسب کرد

۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۲۳:۱۵ کد : ۷۵۴۱ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان گفت: "فاطمه بدیعی" دانشجوی  دکترای قرآن و حدیث دانشگاه کاشان رتبه اول بیست و دومین دوره مسابقات قرآن اساتید دانشگاه های آزاد را کسب کرد.

دکتر حسین ستار اظهار داشت: بیست و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور بیش از 450 نفر از استادان و دانشجویان  دبه مدت سه روز در رشته های قرائت، تحقیق و ترتیل و حفظ 10،5، 20 و حفظ کل قرآن کریم برگزار شد که دانشجوی دانشگاه کاشان توانست در رشته حفظ کل در بخش استادان به مقام نخست این مسابقات نایل شوند.

وی افزود: نفرات برگزیده این مسابقات در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان که از ششم تا نهم آذرماه سال جاری به میزبانی وزارت بهداشت در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تهران برگزار می شود به رقابت خواهند پرداخت.