شرکت دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در پیاده روی حرم رضوی

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۶ کد : ۷۵۳۲ اخبار دانشگاه
شرکت دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در پیاده روی حرم رضوی

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: کاروانی با حضور 40 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه کاشان برای شرکت در همایش زائران پیاده (طریق رضوی) اعزام شدند.

حجت الاسلام شیخ زاده اظهار داشت: در این برنامه دانشجویان مسافتی را حدود ۴۰ کیلومتر بصورت پیاده از قدمگاه رضوی تا حرم مطهر رضوی طی خواهند نمود و در سالروز شهادت ثامن الحجج امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به عزاداری خواهند پرداخت.

وی حضور دسته جمعی به حرم مطهر، تشکیل حلقه های معرفتی با حضور استادان حوزه و دانشگاه، برنامه های حرم شناسی، پخش فیلم، برنامه های آموزشی سبک زندگی رضوی و اسلامی از جمله برنامه های چهارمین دوره طریق رضوی بیان کرد.

چهارمین دوره همایش زائران دانشجوی پیاده (طریق رضوی) با هدف ترویج و گسترش فرهنگ رضوی (ع) از تاریخ بیست و چهارم تا بیست و هشتم آبان ماه جاری با حضور هزار نفر از دانشجویان دختر از دانشگاه های دولتی برگزار می شود.