دانشگاه کاشان به افزایش بیش از یک هزار و ۵۰۰ ظرفیت خوابگاهی نیاز دارد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۴:۰۹ کد : ۷۵۳ اخبار دانشگاه

مدیر امور دانشجویی دانشگاه با اشاره به اینکه ظرفیت خوابگاه‌های این دانشگاه جوابگوی نیاز دانشجویان نیست گفت: این دانشگاه به افزایش بیش از یک هزار و 500 ظرفیت خوابگاهی نیاز دارد.

حسین گلشن به مناسبت هفته خوابگاه‌ها، ظرفیت‌های خوابگاه‌های این دانشگاه را در حال حاضر دو هزار نفر ذکر کرد و افزود: یک هزار و 300 دانشجوی دختر و 700 دانشجوی پسر در 400 اتاق 9 بلوک خوابگاهی این دانشگاه اسکان دارند.

به گفته وی، با توجه به متفاوت بودن فضای خوابگاه‌ها به طور متوسط هر اتاق بین پنج تا هفت دانشجو است که مشکلاتی را برای دانشجویان موجب می‌شود.

ایشان اظهار داشت: به منظور تأمین نیاز و رفع مشکلات دانشجویان، تعدادی از دانشجویان این دانشگاه در خوابگاه‌های خودگران با نظارت دانشگاه اسکان داده شده‌اند.

مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان ضمن بیان اینکه در حال حاضر این دانشگاه بیش از شش هزار دانشجو دارد؛ برای تأمین نیاز دانشجویان همکاری خیرین را در ساخت خوابگاه‌ها ضروری دانست.

لازم به ذکر است از 11 تا 17 اردیبهشت ماه به عنوان هفته خوابگاه‌ها نامگذاری شده است.