پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت زلزله در استانهای غربی کشور

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۲۱:۵۰ کد : ۷۵۱۱ اخبار دانشگاه
پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت زلزله در استانهای غربی کشور

حادثه طبیعی زلزله در استانهای غربی کشور و جان باختن، آسیب دیدگی و خسارت زدگی جمعی از عزیزترین و محروم ترین هموطنانمان موجب تاثر و تألم فراوان شد.
از جمله درسها و عبرتهای این رخداد طبیعی، یادآورشدن مسئولیت خطیر مسئولین و نیز جامعه علمی و دانشگاهی برای آمادگی در برابر بروز وقایعی از این دست و پیشگیری از آسیب های ناشی از آن می باشد.
به راستی می توان با درایت و جدیت و عملکرد بهتر به ویژه در حوزه های مقاوم سازی ساختمانها و مدیریت بحران، آلام و آسیب ها را به حداقل رساند.
اینجانب به نوبه خود و  از زبان آحاد دانشگاهیان این مرکز علمی، این ضایعه جانکاه را به عموم مردم شریف ایران به ویژه آسیب دیدگان و غمزدگان این حادثه و بطور خاص به دانشجویان عزیز کرمانشاهی و کردستانی دانشگاه تسلیت عرض می نمایم و صبر جمیل و اجر جزیل را برای همگان مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت
رئیس دانشگاه کاشان

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان رییس دانشگاه کاشان زلزله زلزله غرب کشور پیام تسلیت پیام تسلیت به زلزله زدگان دانشگاه پیام تسلیت رییس دانشگاه کاشان