تقدیر از تیم دانشجویی شرکت کننده در مسابقات بین المللی کمیکار ۲۰۱۷ اسپانیا

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۲ کد : ۷۵۰۷ اخبار تصویری
تقدیر از تیم دانشجویی شرکت کننده در مسابقات بین المللی کمیکار ۲۰۱۷ اسپانیا

رییس دانشگاه کاشان ازاعضای تیم دانشجویی شرکت کننده در مسابقات بین المللی کمیکار 2017 اسپانیا تقدیر کرد.

دکتر عباس زراعت در این نشست ضمن تشکر از اعضای تیم گفت: چشم انداز آینده مراکز علمی و پویایی و پیشتازی آن، در سایه تعاملات بین المللی و همکاری با مراکز معتبر علمی جهان تعریف می شود.

وی از اعضای این تیم دانشجویی که با همت و جدیت، نام دانشگاه کاشان را در این مسابقات علمی بلند آوازه نمودند تقدیر کرد و توفیق و نیک ورزی دانشجویان را در ادامه راه زندگی به خصوص در فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی خواستار شد.

تیم دانشجویی کمیکار گروه مهندسی شیمی دانشکده مهندسی با نام “هیوا" موفق شد عنوان  “بهترین طراحی خلاقانه” مسابقات بین المللی کمیکار را کسب کند .

این مسابقات  9   تا 13 مهرماه 1396 (برابر با 1 تا 5 اکتبر 2017) در کشور اسپانیا و زیر نظر انجمن بین المللی مهندسی شیمی آمریکا برگزار شد

امید عبدالله قاضی، عرفان امید نجف آبادی، عباسعلی صباغیان ، کوثر یاسین  ومحدثه عارضی اعضای این تیم بودند ودکتر عبدالله ایرانخواه عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان سرپرستی این تیم را بر عهده داشت.