نخستین کارگاه روش پژوهش و مقاله‌نویسی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۱ خرداد ۱۳۸۸ | ۱۵:۱۹ کد : ۷۴۶ اخبار دانشگاه

معاونت آموزشی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان گفت: نخستین کارگاه‌های روش پژوهش و مقاله‌نویسی و مدیریت منابع پژوهشی و پایان‌نامه نویسی در این دانشگاه برگزار شد.

دکتر «حسین ابراهیم‌پور» افزود: در این کارگاه‌های آموزشی دانشجویان مهندسی این دانشگاه با مبانی روش‌های پژوهشی آشنا گشتند و از ابزارهای روز دنیا در زمینه امر پژوهش از قبیل انواع موتورهای جستجوگر، دیتابیس‌های اطلاعاتی، نرم‌افزارهای مدیریت منابع پژوهشی همچون Zotero-Endnote و نحوه نگارش مقالات و پایان‌نامه‌ها در محیط‌هایی مانند Word و Latex آگاهی یافتند.

به گفته وی، این کارگاه‌های آموزشی با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پیشنهاد شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با علم روز و ارتقاء سطح علمی دانشجویان از سوی ایشان برگزار شد.