دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان رتبه اول رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور را کسب کرد

۱۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۸ کد : ۷۴۵۵ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: "عباس مهدی زاده" دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در وزن 82 کیلوگرم به رتبه نخست دست یافت.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این دانشجو توانست در مسابقات کشوری کشتی فرنگی با عنوان "رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور بزرگسالان گروه ب 1396"  بر حریفان خود پیروز شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان اظهار امیدواری کرد: تا شاهد موفقیت های بیشتر دانشجویان ورزشکار در مسابقات قهرمانی باشیم و این مدیریت نیز از این دانشجویان حمایت ویژه ای خواهد داشت.

این مسابقات با شرکت 10 تیم گروه ب کشور طی 7 دوره در تاریخ 11 و 12 آبان 96 در سالن شهید حیدریان قم برگزار شد.