کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌های منطقه اصفهان به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۰ خرداد ۱۳۸۸ | ۲۰:۲۷ کد : ۷۴۰ اخبار دانشگاه

کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌های منطقه اصفهان عصر چهارشنبه هفتم خردادماه جاری به ریاست معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان با اعلام این خبر گفت: در کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌های منطقه اصفهان دانشگاه‌های کاشان، شهرکرد و هنر اصفهان عضو هستند.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد بحث و بررسی پیرامون مسایل جاری دانشگاه‌های عضو و ارائه مصوبات به هیأت امنای دانشگاه‌های منطقه برای تصویب نهایی را دستور جلسه موضوع کمیسیون یاد شده عنوان کرد.

وی افزود: در این جلسه که در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه در دامنه شرقی شهر قمصر برگزار شد، دکتر محمود ملاباشی معاونت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر اسماعیل اسدی رئیس دانشگاه شهرکرد و دکتر فرهنگ مظفر رئیس دانشگاه هنر اصفهان شرکت داشتند.