حضور معاون دانشجویی وزیر علوم در دانشگاه کاشان

۰۲ اردیبهشت ۱۳۸۵ | ۱۵:۵۹ کد : ۷۴ اخبار دانشگاه
دکتر محمود ملاباشی معاون دانشجویی به همراه دکتر محسن محمدزاده مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی آموزش عالی، سید محسن فانی مدیر کل امور اداری، مهندس مهرداد فولادی‌نژاد رییس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر بهزاد سلطانی مدیر کل دفتر امور پژوهشی و برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یکشنبه و دوشنبه ۲۱ و ۲۲/۱۲/۸۴ میهمان دانشگاه کاشان بودند. این سفر که از سری سفرهای مسئولان و مدیران وزارتی به دانشگاه‌های منطقه‌های مختلف کشور بود در قالب سه نشست و کلنگ‌زنی چند پروژه مهم عمرانی انجام شد. ۱. جلسه مشترک با رئیس، معاونان و رؤسای دانشکده‌ها یکشنبه ۲۱/۱۲/۸۴ ۲. جلسه عمومی و پرسش و پاسخ با دانشجویان دوشنبه ۲۲/۱۲/۸۴ ۳. نشست مشترک با اعضای هیأت علمی دانشگاه دوشنبه ۲۲/۱۲/۸۴ ۴. کلنگ‌زنی چند پروژه عمرانی به شرح زیر: الف) کلنگ احداث ساختمان دانشکده علوم انسانی با زیربنایی بالغ بر ۶ هزارمتر مربع و اعتباری معادل ۲۶ میلیارد ریال. ب) کلنگ احداث ساختمان دانشکده مهندسی با زیربنایی بالغ بر ۵ هزار مترمربع و اعتباری معادل ۲۰ میلیارد ریال. ج) کلنگ احداث سایت مرکزی دانشگاه با زیربنایی بالغ بر ۴ هزارمتر مربع و اعتباری معادل ۱۲ میلیارد ریال. د) آغاز بهره‌برداری رسمی از سالن چندمنظوره ورزشی با زیربنایی بالغ بر ۲۵۰۰ مترمربع و اعتباری معادل ۵ میلیارد ریال.

دکتر محمود ملاباشی معاون دانشجویی به همراه دکتر محسن محمدزاده مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی آموزش عالی، سید محسن فانی مدیر کل امور اداری، مهندس مهرداد فولادی‌نژاد رییس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر بهزاد سلطانی مدیر کل دفتر امور پژوهشی و برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یکشنبه و دوشنبه 21 و 22/12/84 میهمان دانشگاه کاشان بودند.

1. جلسه مشترک با رئیس، معاونان و رؤسای دانشکده‌ها یکشنبه 21/12/84

2. جلسه عمومی و پرسش و پاسخ با دانشجویان دوشنبه 22/12/84

3. نشست مشترک با اعضای هیأت علمی دانشگاه دوشنبه 22/12/84

4. کلنگ‌زنی چند پروژه عمرانی به شرح زیر:

الف) کلنگ احداث ساختمان دانشکده علوم انسانی با زیربنایی بالغ بر 6 هزارمتر مربع و اعتباری معادل 26 میلیارد ریال.

ب) کلنگ احداث ساختمان دانشکده مهندسی با زیربنایی بالغ بر 5 هزار مترمربع و اعتباری معادل 20 میلیارد ریال.

ج) کلنگ احداث سایت مرکزی دانشگاه با زیربنایی بالغ بر 4 هزارمتر مربع و اعتباری معادل 12 میلیارد ریال.

د) آغاز بهره‌برداری رسمی از سالن چندمنظوره ورزشی با زیربنایی بالغ بر 2500 مترمربع و اعتباری معادل 5 میلیارد ریال.