دومین اجلاس استانی نماز در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۰۹ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۱ کد : ۷۳۸۷ اخبار دانشگاه

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: در دومین سال پیاپی دومین اجلاس استانی نماز با حضور و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور به میزبانی و همکاری دانشگاه کاشان با عنوان نماز و فضای مجازی در این دانشگاه برگزار می شود.

جواد نخی اظهار داشت: ترویج  و اشاعه نماز و تقویت بنیان های نماز و حقیقت آن در جامعه و به خصوص در بین جوانان و دانشجویان از جمله اهداف برگزاری این اجلاس می باشد.

وی خاطر نشان کرد: مشارکت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و ستاد اقامه نماز دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان در این برنامه فرصت مغتنمی برای همدلی مثبت متولیان امور فرهنگی برای اعتلای روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان، تقدیر از فعالان حوزه ترویج نماز  با حضور ائمه جماعات و دانشگاهیان را از دیگر برنامه های این اجلاس بیان کرد و گفت: در این اجلاس همچنین کارگاه نماز و فضای مجازی توسط پروفسور نیازی با هدف شناسایی قابلیتهای فضای مجازی در خصوص ترویج این فریضه برگزار خواهد شد.

این اجلاس در تاریخ شانزدهم آبان ماه جاری از ساعت 8 صبح تا 11:30 در تالار فیض دانشگاه کاشان برگزار می شود.