دفاع اولین دانشجوی خارجی کارشناسی ارشد از گروه حرارت و سیالات دانشگاه کاشان

۰۶ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۳ کد : ۷۳۶۳ اخبار دانشگاه
دفاع اولین دانشجوی خارجی کارشناسی ارشد از گروه حرارت و سیالات دانشگاه کاشان

آقای امیر رسن کلش المحمداوی دانشجوی عراقی پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان به عنوان اولین دانشجوی خارجی گروه حرارت و سیالات از پایان نامه خود تحت راهنمایی آقای دکتر حسین خراسانی‌زاده انجام شده است دفاع نمود.

جلسه دفاع این پایان نامه با موضوع "توسعه مدل های مناسب برای تشعشع خورشیدی و تعیین شیب بهینه سطوح خورشیدی در بغداد، عراق"که با حضور داوران محترم آقایان دکتر سبزپوشان و دکتر عباسیان برگزار و ارائه مطالب و پرسش و پاسخ به زبان انگلیسی انجام شد.

با انجام این پایان نامه دانشجو موفق شده است با استفاده از داده های تجربی یک مدل برای تخمین تابش کل خورشیدی و مدلی دیگر برای تخمین تابش پخشی بر روی سطح افقی در شهر بغداد، پایتخت عراق، توسعه دهد.

همچنین برای اولین بار زاویه شیب بهینه کلکتورهای تخت خورشیدی اعم از حرارتی و پانل‌های فتوولتائیک برای تنظیم ثابت ماهیانه، فصلی، شش‌ماهه و سالیانه در شهر بغداد تعیین شده است.