صعود دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه کاشان به قله ۲۷۵۰ متری صفه اصفهان

۰۶ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۵ کد : ۷۳۶۲ اخبار دانشگاه
صعود دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه کاشان به قله ۲۷۵۰ متری صفه اصفهان

در آستانه هفته تربیت بدنی نماد اقتدار ایران در بیست و هفتم مهرماه سال جاری میزبان دانشجویان دختر کوهنورد پردیس خواهران قرار گرفت و دانشجویان قبل از اعزام به قله صفه اصفهان در یک فضای صمیمی با  خانواده شهید حججی دیدار کردند.

در پایان این دیدار دانشجویان هدایای خود را(تندیس شهید و قاب اسماء الحسنی) تقدیم خانواده معزز شهید حججی نمودند.

برنامه صعود به ارتفاعات صفه اصفهان ( 2750متری) گرامیداشت  شهید بی سر  محسن حججی با شرکت 18 دانشجو از پردیس خواهران برگزار شد و دانشجویان موفق به فتح این قله گردیدند.

سوده مزروعی، فاطمه سیمابی، نجمه موسوی، زهرا صادقی، راضیه محمودی، زهرا مه آبادی، فاطمه مهتری، فائزه شیر احمدی، محبوبه حسینی، مریم کمری، سمیرا محمدزاده، لیلا عبادی، آذر قضاوی، فاطمه مکارم پور، سبا قاسمی، عاطفه صحیحی، حانیه سیمابی و زهرا عمرانی اعضای این گروه را تشکیل دادند.

الهه ملکیان فینی سرپرستی و لیلا اشتری، محدثه صباغی وعاطفه خوش عمل لیدری این گروه را بر عهده داشتند.