دیدار معاون و کارشناسان فرهنگی دانشگاه کاشان با امام جمعه قمصر

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۹:۱۵ کد : ۷۳۵۷ اخبار دانشگاه
دیدار معاون و کارشناسان فرهنگی دانشگاه کاشان با امام جمعه قمصر

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان و جمعی از همکاران حوزه فرهنگی و دفتر نهاد دانشگاه با حضرت حجه الاسلام و المسلمین  ذوالفقاری امام جمعه محترم قمصر دیدار کردند.

در این دیدار ابتدا معاون فرهنگی دانشگاه گزارشی از فعالیت های فرهنگی این دانشگاه ارائه نمود.

دکتر حسین ستار از رشد 34 درصدی فعالیتهای فرهنگی در سال گذشته در سایه همدلی و همراهی مدیریت دانشگاه و دانشجویان و کارکنان این دانشگاه خبر داد و افزود: فعالیت‌های فرهنگی موجب رشد و تعالی جامعه می‌شود.

امام جمعه قمصر نیز در این دیدار در سخنانی شناخت واقعی توحید را لازمه سعادت انسان دانست و گفت: جوانان و دانشجویان باید  دو اصل توحیدی شدن و امتحان الهی را در همه شئون زندگی ملاک عمل خود قرار دهند.

حجت الاسلام ذوالفقاری همچنین با اشاره به برخی ماجراهای تاریخ در عصر ائمه اطهار (ع ) عدم اشنایی با ولایت و توحید را دلیل دوری از اهل بیت و تنهایی ایشان دانست و دانشجویان را به اشنایی هرچه بیشتر با قرآن  دعوت کرد.