چهار رشته جدید نانو در دانشگاه کاشان ایجاد می‌شود

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۹:۱۸ کد : ۷۳۵ اخبار دانشگاه

رئیس پژوهشکده فناوری نانو دانشگاه کاشان، از راه‌اندازی چهار رشتة جدید نانو در این دانشگاه خبر داد.

دکتر مسعود همدانیان گفت: مقدمات ایجاد رشته‌های نانوالکترونیک، نانومکانیک، نانومحاسبات ریاضی و نانو مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی ارشد انجام شده است که با اعلام مجوز آن از وزارت علوم، تحقیقات به زودی این رشته‌ها به مجموعه رشته‌های فناوری نانو دانشگاه کاشان اضافه می‌شود.

وی به پژوهشکده نانوفناوری این دانشگاه به عنوان نخستین پژوهشکده نانو در ایران اشاره کرد و اظهار داشت: با پذیرش نخستین دانشجویان فناوری نانو از سال 1384 تاکنون 20 دانشجو از این پژوهشکده دانش‌آموخته شده‌اند.

به گفته وی، در حال حاضر این پژوهشکده با دو گرایش نانوشیمی و نانوفیزیک در مقطع کارشناسی ارشد فعالیت دارد که امید است با تفاهم‌نامه همکاری که بین دانشگاه کاشان با دانشگاه روسیه در زمینه نانو در هفته گذشته امضا شده است مقدمات راه‌اندازی دوره‌های دکترای رشته نانو در این دانشگاه فراهم شود.