جلسه رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی و دانشجویان پژوهشکده اسانس

۰۱ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۴ کد : ۷۳۴۵ اخبار دانشگاه

صبح روز یک شنبه رییس دانشگاه به دعوت انجمن علمی اسانس در نشست اعضای هیات علمی و دانشجویان پژوهشکده اسانس به منظور بررسی اهداف و برنامه های پژوهشکده شرکت کردند.در این نشست صمیمی ابتدا اعضای محترم هیات علمی دیدگاههای خود در مورد پژوهشکده و راههای توسعه پژوهشکده را بیان کردند و سپس دانشجویان به بیان مشکلات و انتظارات خود پرداختند.
رییس دانشگاه نیز در سخنانی اهمیت پژوهشکده و جایگاه آن در منطقه و کشور و نیز انتظارات مردم و جامعه از این مرکز علمی را بیان کردند.رییس دانشگاه ضمن تشکر از مدیران قبلی و کنونی پژوهشکده اظهار داشتند از آنجا که پژوهشکده اسانس باید رشد سریعی پیدا کند تیم خاصی با مشارکت رییس و معاونت پژوهشی دانشگاه و پروفسور منصوری در سطح ملی مسایل را پیگیری می کنند و تاکنون اقدامات مهمی صورت گرفته است.یکی از این اقدامات مذاکره و ارتباط با معاونت علمی ریاست جمهوری و اخذ مجوز کانون گل محمدی بوده است تا بازوی علمی پژوهشکده و تولیدکنندگان اسانس باشد.اقدام دیگر مذاکره با انجمن گیاهان دارویی و هماهنگی برای برپایی کنگره بین المللی گل محمدی در سال آینده می باشد.یکی دیگر از اقدامات مذاکره چند جانبه با ستاد اجرایی فرمان امام و یک شرکت بزرگ تولید داروهای گیاهی در انگلیس و یک شرکت تولید این داروها در کشور و پژوهشکده های مرتبط می باشد تا پژوهشکده اسانس تبدیل به کارخانه تولید اسانس و داروهای گیاهی و مواد بهداشتی گردیده تا تولیدات آن به خارج کشور صادر گردد.در این ارتباط خیر ارجمند جناب آقای سعیدی نیز اعلام آمادگی کرده اند تا هزینه های تاسیس کارخانه را پرداخت کرده و سود آن را وقف دانشگاه نمایند.
ایشان در پایان اظهار داشتند به گفته کارشناسان پژوهشکده قمصر دارای بهترین آزمایشگاه و دستگاهها هستند که حتی با کشورهای اروپایی قابل رقابت است اما آنگونه که انتظار می رود از این پتانسیل استفاده نمی شود و مهم ترین علت آن فقدان نیروی انسانی متخصص است بنابراین از دانشجویان خواستند از این فرصت استفاده کرده و تبدیل به کارآفرینی موفقی شوند.قمصر قابلیت آن را دارد که قطب اسانس و گیاهان دارویی در کشور شود و امیدواریم بزودی این موضوع تحقق یافته و مردم از برکات دانشگاه بهره مند گردند.