برنامه های هفته تربیت بدنی دانشگاه کاشان اعلام شد

۲۵ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۷ کد : ۷۳۲۲ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از اعلام برنامه های هفته تربیت بدنی این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: به مناسبت هفته تربیت بدنی و گسترش روحیه شادابی و نشاط در بین دانشجویان دختر، برنامه کوهگشت مرق با حضور 120نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان در بیستم مهرماه جاری برگزار گردید.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: در همین راستا در تاریخ 28 مهرماه برنامه صعود بزرگ دالانکوه گرامیداشت شهید والامقام محسن حججی به همراه دیدار با خانواده ایشان برگزار خواهد گردید.

وی همایش پیاده روی دانشگاهیان در طول هفته،  برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان،  برگزاری اردوی غار نخجیر در بخش پسران،   شروع جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی دانشجویان، برگزاری اردوی کوهگشت روستای مرق دانشجویان دختر، برگزاری ورزش شامگاهی در خوابگاه دانشجویی دختران، صعود دانشجویان دختر رشته تربیت بدنی به دالان کوه اصفهان، انتشار دهمین شماره از گاهنامه علمی ورزشی حرکت،  شروع  مسابقات لیگ والیبال و فوتسال کارکنان، ارائه خدمات رایگان ورزشی در طول هفته، برگزاری طرح پایش سلامت جسمانی کارکنان خانم،   برگزاری اردوی کوهگشت بانوان خانم، اطلاع رسانی هفته تربیت بدنی در سطح دانشگاه و  ارسال پیام های ورزشی در اتوماسیون اداری را از دیگر برنامه های این هفته بیان کرد.

وی هدف از برگزاری این برنامه‌ها را گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش و توسعه ورزش همگانی و ترویج روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان و کارکنان دانشگاه ذکر کرد و افزود: هفته تربیت بدنی از (26 مهر لغایت 2 آبانماه ) و هفته سلامت بانوان (24 لغایت 30 مهرماه ) ادامه دارد.