گشایش نمایشگاه باستان شناسی در دانشگاه کاشان

۲۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد : ۷۳۱۷ اخبار دانشگاه

به مناسبت روز جهانی باستان شناسی نمایشگاه "باستان شناس شویم" در نگارخانه معماری و هنر دانشگاه کاشان گشایش یافت.

در این نمایشگاه آثاری از ابزار سنگی، تدفین، کتیبه، سفال و همچنین آثار تازه حفاری شده منطقه استرک و جوشقان کاشان از جمله اسکلت انسان که مربوط به دوره اشکانی است و سفالینه های مربوط به فصل یک حفاری این منطقه که این آثار مربوط به سه هزار و 500 سال پیش است به نمایش گذاشته شده است.

بحث و گفتگو، برگزاری کارگاه های نیمه تخصصی و آموزش سفال گری و کتیبه نویسی و همچنین میزگردهای تخصصی با حضور استادان و کارشناسان باستان شناسی از دیگر برنامه های جنبی این نمایشگاه است.

در روز نخست این نمایشگاه میزگرد فرگشت با حضور دکتر جواد حسین زاده برگزار شدو در روز دوم این نمایشگاه نیز روز سه شنبه ساعت 17 میزگرد تخصصی با موضوع اسطوره شناسی با حضور دکتر مجید منتظرالظهوری از اساتید باستان شناس دانشگاه کاشان برگزار می شود.

این نمایشگاه تا پایان هفته برای بازدید علاقمندان دایر است.