برگزاری کارگاه مهارت های زندگی در دانشگاه کاشان

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۶ کد : ۷۳۰۹ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه مهارت های زندگی در دانشگاه کاشان

رییس مرکز بهداشت،درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از برگزاری کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان جددیالورود این دانشگاه خبر داد.

سید حسین حسینی گفت: اولین سری از جلسه کارگاه آموزش مهارت های زندگی دانشجویی  ویژه دانشجویان ورودی 96 دانشگاه روز پنج شنبه بیستم مهرماه  در سالن علامه فیض دانشگاه  توسط مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این جلسه آقای صادقی روانشناس مرکز مشاوره بحث مهارت های زندگی و سروان دخیلی از پلیس فتا نیروی انتظامی  پیرامون فضای مجازی و مخاطرات آن و دکتر دهقانی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز مباحثی در خصوص خود مراقبتی را برای دانشجویان ارائه کردند.

رییس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی دانشجویان با مهارت های زندگی در دوران دانشجویی و  توانمند سازی روانی - اجتماعی و تحصیلی دانشجویان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی  ذکر کرد و  افزود: سری دوم این کارگاه روز پنج شنبه 27 مهرماه در دانشگاه برگزار خواهد شد.