گشایش نمایشگاه تخصصی آثار صنایع دستی گروهی از فارغ التحصیلان دانشکده معماری هنر دانشگاه کاشان

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۸ کد : ۷۳۰۵ اخبار دانشگاه

نمایشگاه تخصصی آثار صنایع دستی گروهی از فارغ التحصیلان دانشکده معماری هنردر نگارخانه ی سهراب سپهری واقع در هتل سرای عامری ها کاشان گشایش یافت.

در این نمایشگاه بیش از ۵۰ اثر از آثار خلق شده دانشجویان دانشگاه کاشان ارائه شده است.

این آثار که در سه حوزه ی کلی چوب ، فلز و سفال و سرامیک ارائه شده است با مهارت و تکنیک بالای دانشجویان خلق شده است.

مریم سالمی؛ زینب السادات رضوی، آلا نصیری؛ رویا راحمی ؛ زهرا حسین زاده ؛ زهرا صدری از جمله هنرمندان شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.

آثار در زمینه ی چوب با تکنیک منبت، معرق در زمینه ی فلز با تکنیک ریزقلم، برجسته و نیم برجسته و آثار حوزه ی سفال و سرامیک با تکنیک های مختلف پخت لعاب و چرخکاری هستند.

افتتاحیه ی این مراسم با حضور اساتیدی همچون پلنگی،  شامخی، باباحجیان و بسیاری از هنرجویان و علاقه مندان هنری ساعت ۱۶ روز شنبه ۲۲ مهر برگزار شد.

در این مراسم که بسیاری از گردشگران غیر ایرانی نیز حضور داشتند؛ آثار دانشجویان فراتر از حد انتظار ظاهر شد و نظر اغلب بینندگان را جلب کرد.

این نمایشگاه تا 27 مهرماه جاری برای بازدید علاقمندان دایر است.