همایش مهندسی صنایع، فرصت ها و راهکارها در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۸ کد : ۷۲۹۷ اخبار دانشگاه
همایش مهندسی صنایع، فرصت ها و راهکارها در دانشگاه کاشان برگزار شد

همایش مهندسی صنایع، فرصت‌ها و راهکارها با حضور استادان و مشاوران مهندسی صنایع تهران و جمعی از دانشجویان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر گروه مهندسی صنایع دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این همایش را بررسی شرایط پیش روی دانشجویان مهندسی صنایع در حوزه‌های ادامه تحصیل و بازار کار بیان کرد و گفت: در این همایش دکتر احسان خاکبازان و دکتر محمد حسین کبیر از مشاوران برجسته مهندسی صنایع کشور توضیحاتی را در خصوص چگونگی استفاده از فرصت‌های این رشته و راهکارهایی برای جذب بازار کار ارائه کردند.

دکتر هادی مختاری تعداد دانشجویان مهندسی صنایع این دانشگاه را حدود 140 دانشجو ذکر کرد و اظهار داشت: مهندسی صنایع رشته‌ایست که به دنبال طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های یکپارچه‌ از انسان، مواد، اطلاعات، تجهیزات و انرژی به صورت بهینه و اقتصادی می‌باشد.

وی افزود: این رشته با تلفیق دانش‌ مهندسی، علوم اقتصادی و مدیریتی و همچنین علوم بهینه‌سازی و آمار می‌کوشد کارآیی سیستم‌های تولیدی و خدماتی را در عمل بهبود بخشد.

دکتر مختاری خاطر نشان کرد: ماهیت بین رشته‌ای مهندسی صنایع، جذابیت منحصر بفردی را در بازار کار این رشته ایجاد کرده است.