دیدار دانشجویان دانشگاه کاشان با خانواده‌های شهدا

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۹:۳۸ کد : ۷۲۹ اخبار دانشگاه

در ادامه سلسله دیدارهای دانشجویان دانشگاه کاشان با خانواده‌های معظم شهدا، بیش از 150نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان با حضور در منزل شهیدان جواد و سعید شعار با خانواده ایشان دیدار کردند.

دراین دیدار که معاون آموزشی دانشگاه نیز حضور داشت با قرائت زیارت عاشورا و وصیبت‌نامه این شهیدان، یاد و خاطره شهیدان گرامی داشته شد.

دکتر رسول‌نیا با قدردانی از اقدام دانشجویان برای دیدار با خانواده‌های شهدا، استمرار این کار را برای تسلی خاطر خانواده‌های شهدا و زنده‌نگهداشتن یاد و خاطره شهدا خواستار شد.

در این نشست خانواده شهدا جواد و سعید شعار به ذکر خاطراتی از دو فرزند شهید پرداخته و یاد شهیدان همرزمشان عزیزالله و عزت‌الله ستوده را نیز گرامی داشتند.

لازم به ذکر است بازدید از خانواده‌های شهدا هر دو هفته یک بار از طرف دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.