جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه کاشان با موضوع تحولات سیاسی منطقه بویژه مسائل اخیر کردستان عراق برگزار شد

۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد : ۷۲۸۸ اخبار دانشگاه

جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه کاشان، در روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۶/۷/۱۸ با حضور چشمگیر استادان، پژوهشگران و تنی چند از مسؤولان دانشگاه در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و خیر مقدم و معرفی سخنران توسط دبیر هم اندیشی، دکتر ابراهیم متقی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و از محققان و تحلیل گران مسائل سیاسی کشور، در بارهء تحولات سیاسی منطقه بویژه مسائل اخیر کردستان عراق به ایراد سخنرانی پرداختند.

وی نخست با تقسیم حکومت ها به حکومت های پوپولیستی و قانون گرا به بیان ویژگی های هر یک پرداخت و سپس دولت های ضعیف و قوی و نشانه های آن را بیان کرد.

دکتر متقی  در ادامه به تحلیل در بارهء ریشه های تاریخی ، مذهبی و قومی اختلاف مردم کردستان عراق با سایر اقوام بویژه اعراب پرداخت و سپس به بیان تفاوت های کردستان ایران با کردستان عراق اشاره کرد و تجزیه کردستان ایران را غیر ممکن دانست.

پاسخ به پرسش های استادان ، آخرین برنامه این نشست سیاسی و علمی بود.