همایش ملی فرهنگ و توسعه در منطقه مرکزی ایران در دانشگاه کاشان پایان یافت

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۴:۰۸ کد : ۷۲۷ اخبار دانشگاه

همایش ملی فرهنگ و توسعه در منطقه مرکزی ایران عصر سه‌شنبه پانزدهم اردیبهشت در دانشگاه کاشان پایان یافت.

دبیر برگزاری این همایش گفت: این همایش با هدف تعمیق وارتقاء مبانی علمی و فکری مباحث فرهنگ و توسعه در ایران، شناخت ظرفیت‌های علمی و فرهنگی و نقش میراث کهن فرهنگی اجتماعی در توسعه کشور به ویژه منطقه مرکزی ایران به عنوان مرکز تاریخی و فرهنگی جامعه ایران برگزار شد.

دکتر محسن نیازی افزود: کارشناسان و جامعه‌شناسان به مدت دو روز، مباحث مختلف سرمایه اجتماعی و مشارکت، بافت تاریخی، گردشگری، صنایع بومی، آسیب‌ها و قومیت‌ها و سیاست‌های فرهنگی را در نشست‌های تخصصی ارائه کردند.

به گفته وی، از بین 80 اثر رسیده به این همایش 60 اثر انتخاب شد که 20 اثر به صورت مقاله و عکس و 40 اثر دیگر برای چاپ گزینش شده است.

این همایش که از 14 تا 15 اردیبهشت در دانشگاه کاشان ادامه داشت با همکاری گروه جامعه‌شناسان دانشگاه کاشان و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات برگزار شد.

برگزاری نمایشگاه کتاب با موضوع جامعه‌شناسی از برنامه‌های جنبی این همایش بود.