شرکت دانشگاه کاشان در دهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو

۱۵ مهر ۱۳۹۶ | ۲۰:۲۸ کد : ۷۲۶۹ اخبار دانشگاه
شرکت دانشگاه کاشان در دهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو

دهمین نمایشگاه بین المللی فناری نانو در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برای بازدید علاقه مندان به حوزه نانو برگزار گردید.

در این راستا به همت پژوهشکده و انجمن نانو دانشگاه کاشان غرفه ای با عنوان kashaNano جهت نمایش آخرین دستاوردهای صنعتی و پژوهشی دانشجویان و اساتید دانشگاه  در این نمایشگاه دایر کرد.

همزمان با برگزاری نمایشگاه اردوی یک روزه با عنوان تور نانوفناوری ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های نانو و سایز علاقه مندان روز یکشنبه ۱۶ مهر برگزار میگردد که شامل کارگاه آشنایی با فناوری نانو و گردش علمی به صورت گروهی میباشد.

در این نمایشگاه ۱۰۰ شرکت داخلی و خارجی در زمینه تولید فناوری نانو حضور دارند که ۴۳ درصد از شرکتها با محصولات جدید و یا برای اولین بار در نمایشگاه حضور دارند. همچنین علاوه بر حضور شرکت‌های بین المللی ۸ دانشگاه بزرگ داخلی دارای زیرساخت‌های فناوری نانو و ۱۴ آزمایشگاه ارایه دهنده خدمات فناورانه حضور دارند.

لازم به ذکر است تاریخ برگزاری نمایشگاه از ۱۴ الی ۱۷ مهر و ساعت بازدید برای عموم  ۱۰ الی ۱۸ میباشد.