آخرین دستاوردهای دانشگاه کاشان در حوزه مدیریت سبز

حضور دانشگاه کاشان در دومین نمایشگاه دستاوردهای آموزش عالی در حوزه مدیریت سبز

۱۵ مهر ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۶ کد : ۷۲۶۶ اخبار دانشگاه

مدیر طرح های عمرانی و فنی دانشگاه کاشان ازارائه آخرین توانمندیها و دستاوردهای این دانشگاه در حوزه مدیریت سبز در دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و پارک های علم و فناوری خبر داد.

مهندس حسین توفیقی گفت: این نمایشگاه  روز شنبه پانزدهم ماه جاری با هدف معرفی و ارائه دستاوردهای دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ایران در حوزه مدیریت سبز  با حضور دکتر سید ضیاء هاشمی، سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در محل سازمان برنامه و بودجه کشور  آغاز بکار کرد و تا روز نوزدهم ماه جاری ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه ۳۸ دانشگاه و مرکز پژوهشی آخرین دستاوردهای خود را در حوزه مدیریت سبز به نمایش گذاشته اند افزود: دانشگاه کاشان نیز در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای خود را در زمینه مصرف بهینه انرژی ، کاهش مصرف سوخت که تاثیر بسزایی در حفظ محیط زیست و مدیریت سبز دارد ارائه نموده اند.

نخستین نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز، بهمن ماه سال گذشته نیز در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شده بود.