پذیرفتن نخستین گروه دانشجویان رشته تربیت‌بدنی در دانشگاه کاشان

۰۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۹:۰۹ کد : ۷۲۶ اخبار دانشگاه

مدیر گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه کاشان گفت: نخستین گروه دانشجویان رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در این دانشگاه پذیرش شدند.

دکترمحمدجواد پوروقار افزود: در این دوره 25 نفر از دانشجویان پسر در مقطع کارشناسی، از نیمسال دوم سال تحصیلی 88-87 فعالیت آموزشی خود را شروع کردند.

همچنین مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه کاشان، دارا بودن بیش از هشت هزارمترمربع فضای ورزشی سرپوشیده شامل سالن‌های چندمنظوره، استخر شنا، سالن بدنسازی و بیش از 10هزار مترمربع فضای ورزشی روباز از جمله پتانسیل‌های دانشگاه کاشان برای راه‌اندازی رشتة تربیت‌بدنی ذکر کرد.

سعید حلاج‌باشی مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه خواهران هم در رشته کارشناسی تربیت‌بدنی این دانشگاه پذیرش می‌شوند ابراز امیدواری کرد تا با قابلیت‌های موجود دانشگاه کاشان امکان پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا هم فراهم شود.