انتشارهفدهمین شماره مجله حدیث ­پژوهی دانشگاه کاشان

۰۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۲ کد : ۷۲۴۱ اخبار دانشگاه

هفدهمین شماره مجله علمی - پژوهشی حدیث پژوهی به صورت الکترونیکی و چاپی مربوط به بهار وتابستان1396 انتشار یافت.

مدیر مسئول این مجله علمی پژوهشی گفت: در این شماره از مجله مقالاتی با عناوین اعتبارسنجی عقل تأویل‌گرا در روایات تفسیری مجاهد بن جبر، روایات عاشورایی أنساب الاشراف بلاذری در میزان نقد و بررسی ،  جعل و تحریف در اخبار سبب نزول سوره تحریم ، درون‌مایه انجیل در روایات شیعی، کلینی و حوزۀ حدیثی قم، تحلیل روایت تفسیری منتقله ابن‌فحام درخصوص کاستی از آیۀ 33 آل عمران در امالی شیخ طوسی ، نقد تاریخ‌گذاری دهۀ چهارم هجری به‌عنوان سرآغاز وضع حدیث ، بررسی و تحلیل سندی احادیث طبی در بحارالانوار براساس مجلد 9 ،  فقه‌الحدیث در الکافی،  بررسی منظورشناسانۀ برهان‌های زبانی احادیث پیامبر ، واکاوی روایت ‏«لم‏‏ یکذب   ا براهیم  قط إلا ثلاث ‏مرات...» در جوامع روایی اهل‏ ‏سنت  ، روش‌شناسی علامه مجلسی در نقد روایات سهوالنبی از جمله مقالات ارائه شده است.

دکتر محسن قاسم پور با اشاره به اینکه  ین مجله به آدرس http://s-hadith.kashanu.ac.ir قابل دسترس همگان است اظهار داشت: این مجله پژوهندگان را جهت ارسال مقالات ارزشمند خود برای شمارههای بعد فرامی خواند.

حدیث پژوهی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام WWW.ISC.gov.ir و در بانک اطلاعات نشریات کشور: WWW.magiran.com  و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی WWW.SID.ir نمایه می‌شود.

قابل ذکر است  بر اساس نامه شماره 10690/3 مورخ 28/12/1387 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشریه حدیث پژوهی حائز رتبه علمی پژوهشی گردیده است.