۲۴۰۰ دانشجوی جدیدالورود در دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۸ کد : ۷۲۱۷ اخبار دانشگاه
۲۴۰۰ دانشجوی جدیدالورود در دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از پذیرفته شدن دو هزار و 400 دانشجوی جدید در سه دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در نیمسال تحصیلی 97-96 این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی گفت: یک هزار و 300 نفر از این دانشجویان در دوره کارشناسی این دانشگاه پذیرفته شده اند.

وی به پذیرفته شدن 970 دانشجو در دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه اشاره کرد و اظهار  داشت:  130 دانشجو هم در دوره دکترای این دانشگاه پذیرفته و ثبت نام شدند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان اعلام نمودند که ثبت نام اینترنتی برای دانشجویان کارشناسی به منزله ثبت نام قطعی تلقی شده اما کلیه دانشجویان موظفند طبق برنامه اعلام شده در قسمت پورتال ثبت نام،از اول تا بیست و سوم مهرماه، اصل مدارک خویش را تحویل آموزش کل واقع در سازمان مرکزی دانشگاه دهند.

دکتر الماسی با اشاره به اینکه کلاس های کلیه دانشجویان از بیست و پنجم شهریور ماه در این دانشگاه شروع شده است خاطر نشان کرد: کلاس های دانشجویان جدیدالورود نیز از اول مهرماه در این دانشگاه شروع می شود.

در دانشگاه کاشان حدود هفت هزار و 500 دانشجو در سه دوره کارشناسی کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند