برگزاری کلاس های آموزشی ورزشی در مجموعه تربیت بدنی

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۰ کد : ۷۱۹۶ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: کلاس های آموزشی در دو رشته شنا و تیراندازی در طول  تابستان در مجموعه تربیت بدنی برگزار شد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: در تابستان امسال طبق روال سال های پیش کلاسهای آموزشی شنا در دو سطح مقدماتی و تکمیلی در رده های سنی مختلف برگزار شد که در مجموع 250 نفر در دو بخش دختران و پسران تحت آموزش مربیان قرار گرفتند که از این تعداد بالای 40 درصد از شرکت کنندگان از فرزندان و خانواده کارکنان دانشگاه بوده اند.

وی ادامه داد: همچنین در کلاس های آموزش تیراندازی 40  نفر در دو دوره در کلاس های تیراندازی با تفنگ و تپانچه شرکت داشتند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان توجه به آموزش رشته های ورزشی را از عوامل موثر بر افزایش مشارکت در فعالیت های ورزشی و توسعه ورزش دانست و تاکید کرد: این مدیریت بحث آموزش رشته های ورزشی را به طور جدی پیگیری می نماید و در طول سال  کلاس های آموزشی در رشته های مختلف ورزشی را برگزار می نماید.