طرح ملی ارتقاء صنعت گلاب و گل محمدی برای نخستین بار در دانشگاه کاشان انجام می‌شود

۰۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۰۰:۵۲ کد : ۷۱۹ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از اجرای طرح ملی ارتقاء صنعت گل محمدی و گلاب برای نخستین بار در این دانشگاه خبر داد.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد افزود: با توجه به جایگاه و اهمیت گلاب و گل محمدی و شهرت جهانی گلاب قمصر و اشتغال جمعیت زیادی از مردم منطقه کاشان و کشور به صنعت گلاب و گل محمدی این طرح اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: این طرح با همکاری پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان و حمایت معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت‌های علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت ایران گلاب اجرا خواهد شد.

رئیس دانشگاه کاشان هدف از اجرای این طرح را ارتقاء صنعت گل و گلاب و رفع مشکلات گلابگیران ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد تا با اجرای این طرح در زمینه ارزش افزوده گل محمدی در منطقه تحول مهمی انجام شود.

دکتر ساداتی‌نژاد خاطر نشان کرد این طرح در اردیبهشت‌ماه سال جاری اجرا می‌شود.